30 DAGAR TILL ROM

Pustar ut efter ett hårt pass på gymmet, ben stod som sagt på schemat och jag köttade på riktigt bra! Det är redan tungt att gå i trappor, ställa sig upp från soffan etc. så jag längtar inte tills jag ska gå runt på birsta imorgon. Jag skulle gärna dela med mig av passet till er för det är grymt, men eftersom det faktiskt inte är jag som gjort det utan en vän från DS så stannar det hos mig. 
Insåg precis att det bara är 30 dagar kvar tills jag åker nu, paniken har inte kommit än, bara lite ångest över att inte veta vad jag ska packa. Ska jag packa så jag klarar mig nån vecka, nån dag, hur mycket kommer jag handla? Alla såna tankar har hunnit ploppa upp ett par gånger, men jag tänkte sätta mig ner nästa vecka och försöka göra någon sorts lista. 
 
Lunchen idag var god, vi åt på Sir Winston Upstairs - jag åt skogssvampssoppa med äppelrökt bacon, den var inte så krämig vilket jag älskade. Ikväll blir jag bjuden på middag, av min vän som bor på winston - det blir trevligt. Är så sugen på hamburgaren där, men den åt jag i söndags - så kanske vidgar mina vyer och letar efter något annat! Jaja, nu ska jag hoppa in i duschen och tvätta bort svetten från idag. 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback