in this town we don't speak to strangers

Tänker börja dett inlägg med att berömma mig själv, för att jag har klarat av 3 dietdagar (av så många fler dock) och nu är inne på min fjärde. Jag tycker egentligen dieter är ganska trista för jag har lätt att mentalt gå tillbaka till när jag förbjöd mig själv mat, och blir väldigt ledsen och deprimerad. Men det här har fungerat bra hittils, jag har fölljt med vänner på restaurang och druckit pepsi max och faktiskt längtat till min egen mat. 
Jag vet ju även om att jag kommer få äta allt det goda sen, samt en gång i veckan. - That's right, jag använder mig utav ätardagar för att höja hormonnivåerna i kroppen, som annars sänks väldigt lätt när man går på ett underskott av kalorier. Sänkta hormonnivåer kan leda till massa olika saker, eftersom det är hormonerna som ser till att vår kropp fungerar som den ska. För mig ledde min svält bland annat till hypothyreos, samt att jag faktiskt riskerade inte kunna få barn. Det är aboslut ingenting jag vill råka ut för igen - så jag är petnoga med att äta tillräckligt och ha ätardag och allt - jag klagar inte, då får jag äta på Winston!! 
 
Jag tänker kämpa för mitt välmående, aldrig sluta drömma och alltid våga testa nya saker. Det hoppas jag ni gör också! Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback