Min älskade säng i mitt älskade rum

 

10987654321

10 saker du vill göra innan du dör: Hoppa bungyjump, bli kär i paris, gå på djungelsafari, vara på okotberfest i tyskland, springa i ett "the color run"-lopp, läsa ut "Sagan om isfolket", gå på afternoon tea i london, springa längs vita stränder med klarblått vatten, lära mig dricka espresso, lära mig surfa. 

9 saker om dig själv: Det är oftast alltid något fel på mig - jag har nästan alltid ont nånstans, jag verkar inte vara allergisk mot katter längre, jag har svårt att få verkliga känslor för någon och får jag det är det i fel person, jag tycker om pölsa, jag är väldigt spontan av mig när det gäller resor och nya äventyr, jag anser mig inte som vältränad, en av mina absolut bästa vänner är 7 år äldre än mig och kille, jag har höga krav på mig själv och mina prestationer, jag är alldeles för bra på att stalka andra. 

8 sätt att vinna ditt hjärta på: Dela min passion för träning, laga mat åt mig som jag skulle kunna laga själv, få mig att skratta när allt är skit, var inte klängig, överraska mig på dem minsta sätten, klia mig på ryggen när jag ska sova, pussa mig på pannan, låt mig vara kung men ändå din prinsessa. 

 7 kändisar du tycker är snygga: Johnny Depp, Hugh Dancy, Ian Somerhalder, Ian Harding, Josh Holloway, Ed Westwick, Jocke Berg. 

6 saker du köpt den senaste månaden: Lakan, långa ljus, en kokbok, nötter i mängder, SLkort, en pall. 

5 sätt att få dig le/skratta: Gör småfel eller gör dig illa (utan att skada dig på riktigt då) - är hemsk och skrattar åt allt sånt. 

4 gamla favoritlåtar: Conversations Over - Sugababes, Lua - Bright Eyes, allt från KENT - tänker inte välja ut en låt, Heartbeats - Jose Gonzales

3 saker du ofta grubblar på: Vad det egentligen ska bli av mig, hur gammal jag kommer bli, varför alla är så jävla snygga.  

2 saker du aldrig skulle vilja göra: tvingas se mitt hus brinna upp, tvingas sluta träna 

1 sak du vill ha: Jul 


tills dess att jag såg dig hade jag aldrig sett något vackrare

Tillbaka efter en vecka i Stockholm, en så så så givande vecka. Jag har lärt mig både det ena och det andra - om mig själv och om kost och näringslära. Underbart är kort säger dem, och efter inte ens en månad så har jag beslutat mig för att i skiftet november/december flytta ut från mitt fina rum och från vår mysiga lägenhet. Bort från Östersund, bort från Sverige och i januari flytta till världens vackraste land och stad. 
 
Mycket är på gång, mycket nytt och mycket att ta tag i. Men först väntar jag på beskedet om jag blev kostrådgivare eller inte.. 
 
 

du tror att du kan se mig, men jag är en illusion

Jag har lätt för att låta tankarna flyga iväg till platser som aldrig kommer existera, till händelser som aldrig kommer ske eller till ord som aldrig kommer utbytas. Men ändå tänker jag ofta för mycket, om både om och men, kanske och inten, sällan ja och självklart. Jag vill aldrig hoppas för mycket, av den anledning att det mesta jag hoppats på aldrig skett. Jag vägrar fästa mig själv vid saker för mycket, för det är när man fäster sig man blir sårad och det är när man blir sårad som allting rasar. Tankarna flyger inte längre iväg utan limmas fast i verkligheten, fast i den hårda asfalten och betongen som omger oss. Varje steg påminner oss om vad som sårat, och vad som kommer såra ännu mer när vi går och lägger oss. Vissa kväller låter vi oss själva att stanna upp och lösa upp limmet, lösa upp det som sårar oss och låta det läka. Men allt för ofta flyr vi från det som gör ont och det som inte låter oss fortsätta framåt, vi stannar kvar på platsen men kastar ett täcke över skiten och låtsas att morgondagen inte existerar. 

du kan skrika eller hata mig, tänker ändå alltid välja dig

Har världens tvättdag idag, hur mycket tvätt som helst ska tvättas och låser mig hemma. Igår sprang jag till willys (hmpf, inte långt alls), gick hem med 1000 kg mat och träna mage lite snabbt + var ute och gick på frösön på kvällen och idag har jag träningsvärk i magen. Tjoho! 
 
När tvätten är tvättad tänker jag gå och skapa mig rejäl träningsvärk i hela kroppen, sen blir det lunch innan jag hittar på något annat att göra. Söka jobb, söka jobb och söka jobb typ. 
 
Här ligger jag i min säng, ansiktet fastnade inte riktigt på bild idag. 
 

vi lät regnet falla över våra nakna själar

Just ikväll behöver jag dig extra mycket, så pass att jag skulle springa 100 miles endast för att träffa dig.
Jag vill skrika efter dig, att du ska stanna.
Jag vill sjunga ut hur mycket du betyder för mig, men det skulle bli en lång vers.
Jag vill dansa runt din kropp, få dig att dansa med mig, för att få ett leende tillbaka.
Jag vill ringa till dig, endast för att höra din röst. 
Men hur mycket jag än skriker, sjunger, dansar och ringer
kommer du inte att stanna, lyssna, le eller ge mig ett svar. 
Det enda jag får tillbaka är tystnad. 

Lever ni?

För det gör knappt jag, en fredag som såg ut att bli lugn ändrade helt riktning och under kvällen befann jag mig ute på vift med en fin vapendragare som följt från Sundsvall. Den här veckan har inneburit mycket släpande på väskor, lådor och andra möbler, vi fick nämligen nycklarna till vår lägenhet i tisdags. Allt slit har varit värt det, för nu kan jag ligga i min säng och skriva här till er. Ikväll är första natten jag sover här, men först väntar middag och filmkväll med min soon-to-be ex. sambo. 
 
Imorgon ska jag och mina nya sambos åka till IKEA och handla, det är inte mycket jag behöver till mitt rum innan det är klart - men det behövs desto mer till övriga rum. 
 
Utsikt från mitt fönster.