10987654321

10 saker du vill göra innan du dör: Hoppa bungyjump, bli kär i paris, gå på djungelsafari, vara på okotberfest i tyskland, springa i ett "the color run"-lopp, läsa ut "Sagan om isfolket", gå på afternoon tea i london, springa längs vita stränder med klarblått vatten, lära mig dricka espresso, lära mig surfa. 

9 saker om dig själv: Det är oftast alltid något fel på mig - jag har nästan alltid ont nånstans, jag verkar inte vara allergisk mot katter längre, jag har svårt att få verkliga känslor för någon och får jag det är det i fel person, jag tycker om pölsa, jag är väldigt spontan av mig när det gäller resor och nya äventyr, jag anser mig inte som vältränad, en av mina absolut bästa vänner är 7 år äldre än mig och kille, jag har höga krav på mig själv och mina prestationer, jag är alldeles för bra på att stalka andra. 

8 sätt att vinna ditt hjärta på: Dela min passion för träning, laga mat åt mig som jag skulle kunna laga själv, få mig att skratta när allt är skit, var inte klängig, överraska mig på dem minsta sätten, klia mig på ryggen när jag ska sova, pussa mig på pannan, låt mig vara kung men ändå din prinsessa. 

 7 kändisar du tycker är snygga: Johnny Depp, Hugh Dancy, Ian Somerhalder, Ian Harding, Josh Holloway, Ed Westwick, Jocke Berg. 

6 saker du köpt den senaste månaden: Lakan, långa ljus, en kokbok, nötter i mängder, SLkort, en pall. 

5 sätt att få dig le/skratta: Gör småfel eller gör dig illa (utan att skada dig på riktigt då) - är hemsk och skrattar åt allt sånt. 

4 gamla favoritlåtar: Conversations Over - Sugababes, Lua - Bright Eyes, allt från KENT - tänker inte välja ut en låt, Heartbeats - Jose Gonzales

3 saker du ofta grubblar på: Vad det egentligen ska bli av mig, hur gammal jag kommer bli, varför alla är så jävla snygga.  

2 saker du aldrig skulle vilja göra: tvingas se mitt hus brinna upp, tvingas sluta träna 

1 sak du vill ha: Jul ÅH det var en rolig lista! Den lånar jag så kan du vara glad att jag uppdaterar min blogg ;) ;) ;) PUSSSSS

2013-10-30 | 16:59:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback