it's not about who you are, it's about how you do it

Utan internet hemma så blir det verkligen tomt här, funderar på att spendera några hundringar på en usb-kabel till paddan så jag åtminstone kan lagga in bilder hit och sedan visa er. Sedan jag kom tillbaka till Rom har jag börjat i en högre nivå i skolan, tränat, firat påsk, nästan badat i en fontän, dansat benen av mig på en Burlesqueklubb, och firat påsk såklart. Påskaftonsmiddagen bestod av bröd, choklad, äppelen och bananer, men fick Påskdagslunch som vägde upp det opåskiga från dagen innan. Sedan har jag precis som alla andra ätit lite för mycket så det lilla jag tränade bort förra veckan kom nog tillbaka igen i helgen, jaja, nya tag denna vecka. 

På fredag är det någon frihetsdag eller liknande här, så jag går bara i skola 3 dagar denna vecka. Jag klagar verkligen inte, för det betyder att jag kan sova ännu mer. Förra veckan saknade jag alla hemifrån hur mycekt som helst och det blev inte bättre av att det var påsk och alla umgicks med varandra och sina familjer och gjorde svenska påskiga saker. Italien och deras traditioner i alla ära - jag älskar dem också. Men närmast hjärtat kommer alltid korvgrillning i fula powerboots, skidåkning och att bara finnas med familjen, inte så påklistrade saker. Och påskdagshemvändare såklart. 

Om 3 veckor sitter jag på flygplatsen igen för att åka hem en sista gång, tre veckor som kommer susa fram eftersom jag i princip har saker planerat ända frma tills dess. Jag ska ha prov, första maj-firande, träning, träning, träning och födelsedagsfirande av några vänner. Den där usb-kabeln får vi se om jag lägger pengar på, har knappt pengar till mat just nu så lever på pasta och grönsaker/frukt. Inte fy skam det heller dock eftersom det är det enda jag vill ha just nu också. 

Nu har jag svamlat hur mycket som helst, men behövde skriv av mig till någon. Och vem är då bättre än fröken internet. 


En vanlig lunchlåda för mig, middag vill ni inte ens se på. Förra veckan serverades det spaghetti med krossade tomater som sås, gourmet när den är som bäst. 
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback