tusen tankar som vägrar stanna

 
 

dör jag idag så dör jag lycklig

 

fyllehundar och vänner

 
 
 
 

livet erbjöd mig hallon och kortspel och jag tackade ja

 

och din arm låg försiktigt över mig, inte för nära och inte för långt bort

Har sovit 2.5 timme inatt, huvudet är inte på topp men jag kickar igång det igen genom choklad och baguetter, till skillnad från resten av mitt umgänge är jag inte bakis idag och det är så jääkla skönt. 
 
Idag gick jag på stan och köpte en jäkla massa filmer, som vanligt lär de hamna i dvdhyllan utan att bli sedda. Men jaja, de var ju billiga. 
 
 
 
 

Livet

Min planerade flytt till Stockholm ändrades och det visar sig att jag blir kvar i vår lilla by. Känner ingen större sorg över det, det är ändå nära till vänner runtomkring.

Men känslan av att vilja förändra livet finns fortfarande kvar, men hur?


DET BLEV MÅNDAG...

 
OCH JAG KLARADE ALLA 4 PROV MED BRAVUR ENLIGT MIN LÄRARE OCH ÄR DÄRMED LICENSERAD PERSONLIG TRÄNARE. 
 

Coracobrachialis

Sista dagen, om 15 timmar ska jag kunna det här, visa att jag kan det på prov.
Jag tycker inte om prov, skrivuppgifter har jag mycket lättare för. Menmen, jag får ta det som jag kommer. Det har iallafall varit skönt att få vara i lägenheten igen, jag är ju van med min ensamhet här så.

Planerna till veckan är att ta blodprov, besöka af, åka till vänner och leka Anna Skipper, träna hårt och njuta av mitt obestämda höstlov. Om allt går som jag vill kommer jag semestra lite i Paris om en månad också! Det känns som att mitt sommarlov börjar imorgonkväll, när alla andras är påväg att ta slut.

Nej, nu ska jag plugga på det sista.


vi har spelat ut vår roll

Igår fick vi lära oss hur man gör programupplägg, det var lite klurigt men jag kommer nog in i det så småningom.  Såklart fick vi göra pass till varandra, och let me tell ya' - min kropp är inte att leka med idag (eller hah, jo - såklart har vi haft i läxa att skapa två nya program som vi ska köra igenom på någon annan idag). Jag avverkade omkring 70 lunges utspritt på gårdagen, tillsammans med knäböj, intervaller, burpees, star jumps och massa annat. Tufft? Ja. Roligt? JAA. Kläderna var helt blöta när vi efter 30 minuter var klara. 
 
ikväll får jag träffa mitt troll igen + latmasken såklart också! 

framtidsplaner

De senaste månadernas leverne har satt sina spår och det är något jag inte känner att jag är obekväm med, men heller inte nöjd. Mina muskler är spårlöst borta och kroppen är liksom lös. Det är inte mycket förändringar som behövs, men litegrann och eftersom hälsa, styrka, kondition, utseende faktiskt kommer bli en stor del av mitt yrke så anser jag att musklerna borde finnas där och kanske till och med synas. 
Med rätt träning, rätt attityd och rätt kost så kommer det där bli fixat, kan alla kan jag. 
 
 
Styrkan den där magen har, den. 
 
 

trött, tröttare, dötrött

Det är redan torsdag, hjälp! Idag var jag sådär trött igen, riktigt trött. Så ikväll så måste jag skärpa mig och gå och lägga mig i tid, hur tråkigt det än är. 
Jag är påväg till skolan nu (underbart att få kalla EGO för skola, det trodde jag aldrig) och om vi får träna som vi gjorde igår blir jag överlycklig. På 15 minuter blev iallafall jag svettigare än vad jag trodde jag kunde bli på så kort tid. Det gäller verkligen att träna rätt. 
 
Haha, ser ju ut att somna närsom. 

sir, please give me my mind back

 
 

det var som att du hörde mina tankar

Inatt hade jag svårt att sova, jag låg och tänkte på latin och jag tänkte på allt annat också. Mest tänkte jag på framtiden, de kommande minuterna, timmarna, dagarna, veckorna, månaderna. Jag vet inte vad som händer framöver och det gör mig glad och det gör mig orolig. Jag har inte längre ett jobb, alltså ingen inkomst. Jag som alltid har kunnat röra mig fritt mellan städer och länder om jag velat. Jag vet inte vart jag vill och jag vet inte vart jag ska, men jag vet att för många valmöjligheter gör mig galen och sömnlös. 

ålder är bara en siffra

Idag är jag trött, jag känner hur ögonen hänger och att kroppen gärna skulle vilja sova lite. Men det hinner jag inte och det suger, ikväll ska jag förbereda min lunch tills imorgon så jag slipper kliva upp tidigare för att hinna det. Idag blir det "red antioxidant salad" från Blueberrys kokbok, det är färska hallon och massa annat gott i den så det blir nog grymt. Har redan planerat middagen också, tofustroganoff med linser och paprika i. Längtar redan, jag känner på mig att det blir bra. 
 
En skitig campingtoalett känns så rätt just nu, jag har redan bestämt ett par äventyr som ska ske efter PT.
 
 

och allting svartnar i panik

Första dagen är avklarad, vi har gått igenom anatomin på 5 timmar och nu är jag och hjärnan döda. Efter skolan åkte jag och handlade mat, min månad med endast ekologiskt gick som den gick - jag köpte inte bara ekologiskt, men väldigt mycket och jag har bytt ut vissa basråvaror till ekologiskt nu också. 
Det var tänkt att jag skulle orka träna efter skolan, men jag har så ont i huvudet nu att jag ska skippa det och sätta mig ute på balkongen och dricka vatten och senare läsa igenom allt vi pratat om idag. 
 
 

lämna aldrig lamporna på

Ligger i min älskade säng i Sundsvall och tar in morgonljuset och känslan av att vara tillbaka, jag blir alltid inspirerad av att vara här. Känslan att vilja göra om återfinner sig varje gång jag varit borta längre perioder - fråga bara Julia om det. 
Det är nu början av mitt fjärde år tillsammans med min lya och det här är min fristad, här kan jag vara vem jag vill och göra vad jag vill. Mitt första år var början på ett helvete, andra året var fortsättningen, tredje året var början på förbättring, men trots att jag delvis mådde skti under åren jag bott här så minns jag aldrig det dåliga. 
Jag blir kär på nytt när jag kliver in genom dörren här, men det är väl så det är i alla relationer antar jag. 
 
 Vi kommer aldrig minnas vinden när vi tänker tillbaka på den soliga dagen. 

vill dela med mig av varje rad från KENT till er

Har tränat det bästa passet på flera månader, den senaste veckan har jag gett allt när jag tränat och det har gått bättre än vanligt. Det måste vara för att jag äntligen lärt mig hur jag ska börja lägga upp passen, tackar min skola för det. 
Nu ska jag göra lite plättar att ta med till jobbet, kolla på tv och sen gå ner dit i regnet. Jobbar kväll ikväll som vanligt, men imorgon är jag ledig. Tjoho.