krimskrams

Så har jag kommit hem från yran och jag vet inte vilken kväll som varit roligast eller vilken person jag kommit närmast. Men en sak vet jag; 
JAG HAR HAFT SÅ JÄVLA KUL! 
 
Trött tjej 07.20 i lördagsmorse. 
 

studerar moln hela dagarna

Mår som en gud på crack, förmodligen inte så jättebra alltså. Trots att det är sjukt kul att yra så känner jag hur kroppen blir mer och mer nedbruten för varje timme som går. Inatt sov jag inte ens 3 timmar, jag och Rebecca tältade och såklart ställde vi tältet precis vid toaletterna och duscharna där alla springer - hela tiden. 
Nu är det åtminstone sista kvällen och imorgon åker vi hem, sen är det dags för sista veckan av jobb - den här sommaren har flugit förbi.
 
Min och Rebeccas frukost strax efter åtta imorse, godaste.
 

he is not for me

Har haft en fantastisk dag, innan jobbet så hann jag träna ett GRYMTpass och ligga ute i solen jättelänge. På jobbet rullade allt på och jag och Rebecca tog en promenad på lunchen. Efter jobbet hann även jag och Carro ut och gå också, så skönt när det äntligen är väder för att vara ute. 
Men bäst av allt på hela dagen: jag blev ledig på fredag så jag åker in till Ösd redan på onsdag!!!
 
 

För vem gör vi egentligen allting?

 

de visar vägen till en molnig plats

Helt otroligt att det fortfarande kikar in folk här, trots att det är mer än dött nuförtiden. Jag har kommit hem från Finland, det är alltid tråkigt och sorligt att åka därifrån - men det är likaså skönt att komma hem. 
 
 

greetings from Stockholm

Jag fick tillslut till ipodhelvetet och började återigen tycka om den ett tag, vi får se hur länge det håller.

Just nu är jag ganska precis påväg till Arlanda för att åka till Finland, fina fina Finland. Det ska bli kul, men känner att det kom i fel tidpunkt, jag skulle behöva vara hemma just nu. Nåväl, inget att göra åt saken. Jag kommer klara mig ändå.

I helgen har jag haft så roligt så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag har älskat livet mest hela tiden och har hunnit träffa många gamla och nya vänner! Nu har jag inte tid för det här, jag måste börja röra på mig utåt. So long.

de senaste dagarna i biler och nu i text

Är så stressad så jag vill slita håret av mig. Jag skulle egentligen till Sthlm på fredag, men så blev det imorgon istället. Åker direkt efter jobbet imorgon så allting måste vara klart till punkt och pricka nu. MEN så vägrar min iPod synkronisera sig med itunes så jag får inte in någon musik på den. Tjoho.. 
Har ätit nästan glass till frukost. 
 
Klättrat på berg och sprungit med Moa. 
 
Varit i Östersund med denna pingla samt firat henne för att hon fyller 20! Tjoho! 
 

So I pick the world up and imma drop it on your fuckin' head

Har klarat av dödsveckan, nu har jag en dag jobb kvar innan jag är ledig och ska fira Rebecca som fyller år!! Idag efter jobbet så blåste det så mycket att vår tv inte fungerade, så tog mig en promenad i regn och rusk för att rensa tankarna. Det var så otroligt skönt, särskilt nu när jag inte klarar av att träna som vanligt så passar promenader bra, det är alltid något. 
 
Time for sleep, snart åker jag till Stockholm och Finland. Längtar.
 
 

italien

ÄNTLIGEN är jag ledig imorgon, utan att behöva vara bakis, trött eller jävlig. Jag ska spendera min dag med att träna på förmiddagen och sen åker jag och Rebecca in till Östersund för att gå på bio. 
De senaste dagarna har jag jobbat, jobbat och jobbat. Sen var det crusing i lördags också, en kväll med mina fina. Det kommer bilder, kanske imorgon till och med. 
 
Annars så kommer jag att jobba fre-mån, ons-fre, så mycket tid över för att göra annat finns inte. Har även gett mig tusan på att bara köpa (äter upp det oekologiska jag har hemma såklart, finns inget värre än att slänga mat man redan har) ekologisk mat i en månads tid (dock inte under tiden jag faktiskt har semester, i Finland får det göras undantag för allt). Jag vill bidra till att försöka göra världen lite bättre, och egentligen skiljer det sig inte så mycket i pris, bara kött då kanske.. 
 
Mycket svammel och inte så mycket läsbart egentligen. Men nu vet ni vart ni har mig.