get your sexy on, don't be shy girl, take it off, this is what you want, to belong.

Ligger i nybäddad säng med mat i magen och inväntar kvällen, idag har jag varit ledig, välbehövligt efter att ha spenderat hela gårdagen med att vara bakis och städa ur hela lägenheten i Sundsvall - nu är den borta. 
Mina dagar i Belgien var superbt mysiga, trots regn och rusk gjorde mina vänner allt för att jag skulle trivas och få se så mycket som möjligt. Att åka till Belgien gav mig mer inspiration till vad jag vill i livet, även om jag fortfarande virrar runt här i världen. 
 
Köpte äntligen mitt armband från Pandora som jag funderat på att köpa redan sedan i våras, nu såg jag till att köpa det innan jag ångrade mig. Värt varenda krona. 

hej från tjejen som gick och la sig 02.00

Hello folks!
 
Klockan är 05.20 och jag ska snart iväg till jobbet, bara min skjuts kommer. Åker till Belgien idag så vill ha bilen på hemmaplan, får även skjuts ut på flyget av världens bästa jobbkompisar. 
Träningen suger, Emma är den enda krigaren av oss två eftersom jag fortfarande går runt och är sjuk. Det är så otroligt jävla sjukt störigt att det aldrig släpper, men igår sa min kompis som redan i våras sa att jag hade symptomen för njursten (vilket jag sen fick i augusti) att det kunde vara allergi mot stärkelse jag har. 
Så nu måste jag kolla upp det, skulle det vara så kommer jag inte få äta nångonting innehållande stärkelse och det är ungefär allt det goda i hela världen som innehåller det. Men ska inte ta några förhastade slutsatser utan att först gå till läkaren! 
 
Annars i mitt liv så får jag snart min nya lägenhet, min fina lilla etta!!!!