Krom

Efter en lång dag har jag hamnat i Sundsvall och ligger i soffan och kollar på Jönssonligan med mamma. 
Imorse var jag och Emma tidigt på gymet och körde ett snabbt helkroppspass innan vi åkte ner på Bikboks lilla lagerrensning, jag hittade några tröjor och halsband - nöjd!! 
I Sundsvall har jag fixat med min nya telefon och handlat med mamsen, det blev mest en massa ljus på Ikea. 


Spin me around

Har äntligen börjat träna med Emma, några veckor försent men vad gör det. Har gått runt med träningsvärk varje dag sen i måndags. 
Imorgon åker jag till Sundsvall för att kolla när min lillebror har simtävlingar och för att handla lite till min nya lägenhet. Den 31 oktober flyttar jag in i världens charmigaste etta, kan inte längta mer tror jag. Det är det enda jag tjatat om senaste dagarna.. Livet rullar på som vanligt, ska försöka bli bättre på att skriva här också. Håll utkik så börjar det nog snart, kanske redan efter Sundsvall. 


youth knows too much pain

Hösten börjar märkas av mer och mer, särskilt när man står nykter 05.00 och väntar på taxin i ett kallt Östersund, senaste veckorna har jag spenderat i Rom som jag återvände från i måndags. Jag har dragit på mig en förkylning och har fått sjukanmäla mig från jobbet för att dricka te och kolla serier. Hunnit fira en födelsedag har jag gjort också och förutom pengar så har jag fått en klocka, en resväska, andra restillbehör och lite smått och gott för kroppen. Jag skämde bort mig själv med ett gymkort som nu står oanvändt tills jag blir frisk, då ska jag äntligen bosätta mig på gymmet igen, som jag längtar!